De moeder van Sunshine

Het is geen geheim dat Aziatische vrouwen goed in de markt – en in het bed –  liggen bij menig blanke man. Over de begeerlijkheid van deze eerste leidt geen twijfel, de blanke man daarentegen, moet het al eens van iets anders hebben.

Het zijn harde werkers, deze mannen, daarom gunnen ze zichzelf af en toe een trip richting Thailand, Indonesië, … dat gebuurte. Voor de natuur, de zee, het ‘alles kan, niets moet’- gehalte, kortom: om de batterijen op te laden.

Ver weg van de verstrooiing van hun dagelijkse, westerse leven, zoeken ze andere verstrooiing op. En dat gaat moeiteloos. Een poging tot duiken, surfen (of gelijkaardige dure watersporten) wordt algauw gestaakt en ingeruild voor een strandbar met zicht op zee en binnenland. Vooral dat binnenland blijkt heel interessant te zijn omwille van de stralende verschijning der inheemse vrouwen die een mannenhart – en dies meer – doen zwellen.

Danny, een doorwinterde (lees: zijn mooiste jaren achter de rug) westerling kent de kneepjes van het vak.  Hij slurpt uitdagend van zijn glas Bintang-bier en probeert tegelijkertijd de blik van een voorbij flanerende inheemse schone te vangen. Langbenig is ze niet (geen van allemaal), maar wel slank gebouwd. En die ogen, jongens, die warmbruine, amandelvormige ogen en die zijdeachtige haren en die flukse handen! De inheemse haakt sneller dan verwacht haar blik in die van Danny en nadert. Bingo!

Een echt gesprek is niet aan de orde: Danny trakteert haar op een cocktail en daar zitten ze dan, samen slurpend. Zij kijkt met een gespeelde verlegenheid (Danny wordt er waanzinnig wild van) en verleidelijke blik van achter haar glas richting Danny en zegt: ‘Sunshine’. Danny doet even zijn best om enige verbale communicatie op gang te brengen en gaat in op het zonnige weer, het aangename klimaat, de verfrissende zee. Meteorologische info interesseert zijn gesprekspartner echter niet (ze luistert met vragende blik naar de vreemde woordenstroom) en plots onderbreekt ze Danny en zegt: ‘No, no! Me, Sunshine’ en wijst naar zichzelf.

Danny maakt dus kennis met Sunshine. Zou dat ‘Sun’ worden voor de vrienden?

Het voorspel in de strandbar is snel voorbij. Van verbale communicatie wordt even vlug weer overgegaan naar lichaamstaal, want Danny grijpt Sunshine bij de hand en neemt haar mee naar zijn strandhut: de idylle van eenvoud in vergelijking met zijn luxepenthouse in hartje Sydney. Back to basics, herbronnen, weet je wel.

Sunshine is gewillig, want vleit zich algauw neer op het bed en doet alras haar kleren uit. Danny heeft de tijd niet om nog geiler te worden dan hij al is. Sunshine ontkleedt ook hem in een wip en gaat vervolgens naarstig aan het werk. Eerst mond, dan hand, dan de rest van haar frêle lichaampje. Een ongekende ervaring. Nog nooit heeft hij het geluk gehad een Sunshine mee te tronen met zulks talent en snelheid!

Danny moet alle moeite van de wereld doen om zijn kruit niet voortijdig te verschieten. Daarom beslist hij om, voor één keer en per uitzondering, ook genot te verschaffen aan – in dit geval – Sunshine. Hij spreidt haar benen, legt zich in een goede houding voor het betere likwerk en nadert. Sunshines opgewonden  en exotische geur komt hem tegemoet. Moeiteloos dringt hij met zijn tong binnen. (Back in Sydney en elders in de wereld heeft Danny doorheen de jaren aardig wat techniek opgedaan. Hij haalt zijn beste trucs boven waarbij vingers en tong vaardig worden gecombineerd.)

Maar al dat geluk heeft een prijs.

Sunshine, zich aanvankelijk van weinig kwaad bewust, rustig benen spreidend en afwachtend, beleeft ook voor haar nieuwe, ongekende hoogten.

Dergelijke technische precisie en kunde heeft ze nog nooit mogen voelen en het duurt dan ook niet lang voor ze buiten zinnen is van opwinding.

Haar benen kronkelen (Danny heeft de grootste moeite van de wereld om zijn hoofd niet door haar bankschroefspasme te laten verpletteren), haar handen grijpen wild om zich heen en haken zich vast in het laken, en dan volgen de ultrasone kreten… Al likkend vraagt Danny zich af hoe ver haar hoge, scherpe stemgeluid zou dragen door de flinterdunne rieten wanden van de hut.

Eerst blijft het bij losse klanken, maar deze zwellen aan en eindigen in een mantra van ‘mummy mummy mummy!’

Danny zwakt – uit angst – de combinatie vinger – tong af naar alleen tong, maar het hek is van de dam. Sunshine blijft als in trance roepen om haar mummy, die hopelijk op dit eigenste moment geen strandwandeling in de buurt aan het maken is.

Zo plots als Sunshines extase opkwam, zo plots is ze verdwenen. Na de tweeëndertigste ‘mummy’ kwam ze klaar. Het laken scheurde, samen met Danny’s trommelvlies.  Hij kon net op tijd zijn hoofd in veiligheid brengen.

Danny kijkt vanop afstand naar Sunshine die eruitziet alsof ze in een coma is beland.

Het is al lang duidelijk dat van een wilde vrijpartij waarbij – naar goede gewoonte – de inheemse het werk doet, geen sprake meer zal zijn.  Had hij haar bij de start maar laten begaan! Dan had hij tenminste zijn orgasme gehad! Oké, te vroeg, so what? Maar nu: nada! Een halsbrekende befpartij met een om haar moeder schreeuwende vrouw die in coma belandt!

Wat als hij  nu uit de hut moet en iedereen hem aanstaart met een blik van ‘alweer een agressieve westerling die met zijn dronken fikken niet van de vrouwen kon blijven!’?

Danny beslist om Sunshine zo snel mogelijk uit zijn hut te zetten en zelf zo lang mogelijk binnen te blijven, zeker tot zonsondergang.

Hij moet haar meermaals stevig in de arm porren vooraleer ze uit naar comateuze slaap ontwaakt. Ze kijkt hem uiteindelijk met een verdwaasde, dronken blik aan, kleedt zich met haar jurkje van niemendal (hetgeen hij intussen al had klaargelegd, samen met het miniscule handtasje, om tijd te winnen) en grijpt naar het tasje.

Tot Danny’s verbazing graait Sunshine in haar handtas naar wat roepies  (2 dollar, snel omgerekend) en stopt deze in zijn – meest vaardige – hand.

In haar gebrekkige Engels zegt ze: ‘Very good sex, you good prostitute, thank you very much’.

Vervolgens stapt ze met zweverige en bevredigde tred naar buiten.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s